Tiet ja teollisuus seminaari 10.5. Jyväskylässä

Tiet & Teollisuus –seminaarin järjestäjinä Tieyhdistyksen ohella ovat Metsäteollisuus ry ja Keski-Suomen kauppakamari. Seminaari järjestetään Jyväskylän Messu- ja Kongressikeskus Paviljongissa (Alvar). Samaan aikaan järjestetään Yhdyskuntatekniikka 2017 -näyttely. Ilmoittaudu seminaariin 2.5 mennessä täällä https://www.lyyti.in/tiet_ja_teollisuus_seminaari.

Suomi nousuun – Tiet elinkeinoelämän tukena

Tiet & Teollisuus

8.45               Tervetulokahvi aamuvirkuille

9.15               Teollisuuden ja sen logistiikan näkymät, Jorma Mäntynen WSP Finland Oy

9.35               Biotalous - tiestön heavy user, Mikko Tiirola MTK

9.50               Mitä teollisuuden kuljetukset edellyttävät tiestöltä, Outi Nietola

Metsäteollisuus

10.05             Mitä tiet kestävät – ovatko massat maksimissaan? Leena Korkiala-Tanttu

Aalto yliopisto

10.20             Jaloittelutauko

10.35             Tiestön korjausvelan maksu; Mitä piti tehdä, Jukka Lehtinen

Keski-Suomen ELY-keskus

Miltä korjausvelan hoito nyt näyttää, Kaija Taipale Kuljetusliike

Taipale Oy

10.55             Tiestön merkitys teollisuuden sijoittumiselle ja elinvoimalle, Jari

Voutilainen Metsä Group Oyj

11.10             Tiet erikoiskuljettajan näkökulmasta, Ville Silvasti Kuljetus Silvasti Oy

11.25             Tiet & Teollisuus - 5 teesiä, Paneelikeskustelu; puheenjohtajana Nina

Raitanen Tieyhdistys. Keskustelemassa Mikko Tiirola, Leena

Korkiala-Tanttu, Jukka Lehtinen, Outi Nietola  ja

Uljas Valkeinen Keski-Suomen kauppakamari

12.15             Yleiskeskustelu

12.30             Kevyt lounas

Vuonna 2017 moni organisaatio - Suomen ohella - täyttää kunniakkaat 100 vuotta. Näin myös Suomen Tieyhdistys ry. Juhlavuoden kunniaksi Tieyhdistys järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa vaikuttamispainotteinen miniseminaarisarja teemalla Suomi nousuun – Tiet elinkeinoelämän tukena. Tilaisuuksien tarkoitus on tuoda esiin toimivan tieinfrastruktuurin merkitys Suomelle ja sen elinkeinoelämän hyvinvoinnille. Tilaisuudet ovat maksuttomia, niihin toivotetaan tervetulleiksi kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Tilaisuuksien paikat ja ajat:

•                    Tiet & Matkailu, 20.3 Rovaniemi

•                    Tiet & Teollisuus, 10.5 Jyväskylä