Koulukäynnit

Tulit tälle sivulle, joten haluat ilmeisesti osallistua Tieyhdistyksen koulunkäyntikampanjaan, hienoa!

Koulukäynnin tekeminen on yksinkertaista, seuraa vain seuraavia askeleita:

1. Valitse koulukäyntiluettelosta (Google Drive -kansiossa, linkki alla) koulu, jossa haluat vierailla. Merkitse koulu varatuksi.
  2. Lataa koulukäyntidiat koneellesi Google Drive -kansiosta.
  3. Ota yhteyttä kouluun ja sovi aika. Opinto-ohjaajien yhteystiedot löytyvät koulujen nettisivuilta.
  4. Käy kertomassa alasta!
  5. Raportoi käynti Google Drive -kansiosta löytyvään Koulukäyntiluettelo-dokumenttiin.

Koulukäyntimateriaalit

Ohjeet yhteydenottoon ja esitykseen

Yhteydenottaminen kouluun

• Lukioissa ota yhteyttä mieluiten suoraan opinto-ohjaajaan, he hoitavat työelämäyhteyksiä. Ammattikorkeakoulujen osalta voit ottaa yhteyttä opinto-ohjaajaan tai alan opettajaan. Voit tiedustella yhteystietoja myös Tieyhdistyksestä Tarja Flanderilta. Häneltä löytyvät yhteystiedot useaan kouluun.

Diasarjasta

• Jokaisessa diassa on suuntaa antavat esitysohjeet.
  • Halutessasi voit lisätä muutaman dian, mikäli haluat korostaa tiettyä teemaa.
  • Esitys on rakennettu joustavaksi joten esitysaika voi vaihdella tilanteen mukaan. Suositus esityksen pituudelle on 30-45min.

Muista raportoida käynti Google Driven kautta, jotta voimme seurata käyntien edistymistä!

Eniten koulukäyntejä tehnyt organisaatio ja henkilö palkitaan Väylät ja Liikenne 2018 -päivillä, joten aktiivisuus kannattaa! ​

Vastaamme mielellämme kaikkiin käyntejä koskeviin kysymyksiin. Myös ideoita esittelymateriaalin tai koulukäyntikonseptin kehittämiseksi kannattaa antaa! Käynteihin liittyviin kysymyksiä hoitaa Tarja Flander ja Liisa-Maija Thompson.

Muista myös jakaa muisto käynnistä somessa hashtagilla #meidäntie​

Kiitos panoksestasi alan houkuttelevuuden hyväksi!