Koulukäynnit

Tulit tälle sivulle, joten haluat ilmeisesti osallistua Tieyhdistyksen koulunkäyntikampanjaan, hienoa!

Koulukäynnin tekeminen on yksinkertaista, seuraa vain seuraavia askeleita:

1. Valitse koulukäyntiluettelosta (Google Drive -kansiossa, linkki alla) koulu, jossa haluat vierailla. Merkitse koulu varatuksi.
  2. Lataa koulukäyntidiat koneellesi Google Drive -kansiosta.
  3. Ota yhteyttä kouluun ja sovi aika. Opinto-ohjaajien yhteystiedot löytyvät koulujen nettisivuilta. Tieyhdistys auttaa tarvittaessa.
  4. Käy kertomassa alasta!
  5. Raportoi käynti Google Drive -kansiosta löytyvään Koulukäyntiluettelo-dokumenttiin.

Koulukäyntimateriaalit

Muista mainita edustamasi järjestö ja opiskelijastatuksesi.

Ohjeet yhteydenottoon ja esitykseen

Yhteydenottaminen kouluun

• Lukioissa ota yhteyttä mieluiten suoraan opinto-ohjaajaan, he hoitavat työelämäyhteyksiä. Ammattikorkeakoulujen osalta voit ottaa yhteyttä opinto-ohjaajaan tai alan opettajaan. Voit tiedustella yhteystietoja myös Tieyhdistyksestä Tarja Flanderilta. Häneltä löytyvät yhteystiedot useaan kouluun.

Diasarjasta

• Jokaisessa diassa on suuntaa antavat esitysohjeet.
  • Halutessasi voit lisätä tai poistaa dioja tai tehdä oman kooknaan oman esityksesi. Muista kuitenkin kertoa alastamme monipuolisesti! Alamme valtti on monipuolisuus ja tehtävien kirjo!
  • Suositus esityksen pituudelle on 30-45min.

Muista raportoida käynti Google Driven kautta, jotta voimme seurata käyntien edistymistä!

Eniten koulukäyntejä tehnyt organisaatio ja henkilö palkitaan Väylät ja Liikenne 2018 -päivillä, joten aktiivisuus kannattaa! ​

Lisäksi eniten koulukäyntejä ennen vappua tehnyt opiskelijajärjestö palkitaan kolmella pääsylipulla Väylät ja Liikenne -päiville (5.-6.9.2018 Tampere). Palkitsemme myös eniten koulukäyntejä tehneen opiskelijan opiskelijajärjestöjen tai opiskelijajäsentemme keskuudesta.

Vastaamme mielellämme kaikkiin käyntejä koskeviin kysymyksiin. Myös ideoita esittelymateriaalin tai koulukäyntikonseptin kehittämiseksi kannattaa antaa! Käynteihin liittyviin kysymyksiä hoitavat Iida Seppälä ja Tarja Flander.

Muista myös jakaa muisto käynnistä somessa hashtagilla #meidäntie​

Kiitos panoksestasi alan houkuttelevuuden hyväksi!