Kuntien tielautakunnille

16.1.2018 - 26.1.2018

Tieyhdistys järjestää, kunnista tulleiden pyyntöjen johdosta, tielautakunnille suunnatun Tielautakunta-koulutuksen. Tarkoittaa lautakunnan jäseniä ja valmistelijaa.

Tunnetusti tielautakunnan toiminta on vastuullista, nyt asiaan liittyy myös orastava yksityistielain uudistus. Sen pitäisi tulla voimaan, mutta vasta 1.1.2020 ja tielautakuntien osalta näillä näkymin 30.6.2020. Toimikautta tielautakunnalla siis on vielä melkein koko vaalikausi.

Tielautakunta-tilaisuuksia pidetään heti tammikuussa 2018 kuudella paikkakunnalla eri puolilla maata seuraavasti;

•  KUOPIO tiistai 16.1. Hotelli Iso-Valkeinen, Majaniementie 2

•  KOUVOLA keskiviikko 17.1. Sokos Hotel Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2

•  FORSSA torstai 18.1. Scandic Forssa, Hämeentie 7

•  LAUKAA keskiviikko 24.1. Hotelli Peurunka, Peurungantie 85

•  SEINÄJOKI torstai 25.1. Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2

•  OULU perjantai 26.1. Hotelli-ravintola Lasaretti, Kasarmintie 13

Täältä löytyy OHJELMA. Tilaisuuksissa on osanottajien enimmäis- ja minimirajoitus.

Osanottohinta 255 euroa/hlö (+alv), Tieyhdistyksen jäsenkuntien edustajille 205 euroa/hlö (+alv). Kurssimaksu sisältää luentoaineiston ja muun materiaalin ohella tulo- ja iltapäiväkahvin ja lounaan. Ilmoittautuminen viimeistään 14 pv ennen ko. tilaisuutta. Ryhmäilmoittautumisen voitte tehdä osoitteeseen toimisto@tieyhdistys.fi.

Lisätietoja Jaakko Rahja