Tieyhdistyksen yksityistiepalvelut

Tieyhdistys toimii yksityisteiden ja niiden tiekuntien valtakunnallisena edunvalvojana ja opastajana. Yhdistyksen jäsentiekunnat saavat lisäksi monipuolisia jäsenpalveluja. Puhelinneuvonta jäsenille on palveluista ehkä kysytyin ja kiitetyin.

Tieyhdistyksen toimistosta käsin neuvontapalvelua annetaan jäsenillemme ja Kuntaliiton kanssa sovitusti myös kunnille. Kaikki tiekunnat voivat kuitenkin hyödyntää mm. koulutus- ja julkaisupalvelujamme.

Ei-jäsenet voivat kysyä neuvoa soittamalla maailman ainoaan yksityistieasioiden neuvontapuhelimeen. Sen numero on 0200 345 20. Puhelin on auki arkisin klo 9-18. Yhteyttä voi ottaa myös omaan kuntaasi, valtionapuasioissa ELY-keskukseen tai tieisännöitsijään, joiden yhteystiedot löytyvät Yksityistiet -valikon alta ja tästä linkistä: Tieisännöitsijöiden yhteystiedot. Tieisännöitsijät ovat yksityisyrittäjiä, joten laajemmat selvitykset ja muut toimeksiannot ovat maksullisia. Ks. myös TIKO-tieisännöitsijäkoulutus 2017.

JÄSENPALVELUMME

Jos tiekuntanne ei vielä ole Tieyhdistyksen jäsen, kannattaa liittyä heti! Jäsentiekunnat saavat helposti jäsenmaksunsa verran etuja alkaen If Vahinkovakuutusyhtiön tiekuntavakuutuksien jäsenalennuksista ja muista yhdistyksen jäseneduista.

Jäsenyyshakemuksen jättäminen käy vaivatta täyttämällä Yksityistiekunnan liittymislomake täällä