Hae avustusta yksityisteiden neuvonta- ja opastushankkeisiin

Traficom  on julkaisuut tiedotteen avustusten hakemisesta 10.11.2020
https://www.traficom.fi/fi/asioi-kanssamme/hae-yksityisteiden-neuvonta-ja-opastushankkeiden-valtionavustusta

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin myöntämien yksityisteiden neuvonta- ja opastushankkeiden valtionavustusten haku vuodelle 2021 on alkanut ja hakemukset tulee jättää viimeistään 4.12.2020. Tuki on tarkoitettu erityisesti yhteisöille. Traficom myöntää valtionavustusta tiekuntien neuvontaan ja opastukseen ja sitä tukevan materiaalin ja palveluiden tuottamiseen. Tavoitteena on, että avustettavat hankkeet edistävät neuvontaa ja opastusta yksityistieasioissa.

Vuoden 2021 avustuksiin käytettävissä oleva määräraha on noin 250 000 euroa.

Valtionavustusta tiekuntien neuvontaan ja opastukseen ja sitä tukevan materiaalin ja palveluiden tuottamiseen voivat hakea ja saada:

  • yleishyödylliset ja voittoa tavoittelemattomat yhteisöt

Yleishyödyllisiä yhteisöjä voivat olla esimerkiksi erilaiset neuvontaa ja opastusta järjestävät säätiöt tai yhdistykset. Avustusta ei myönnetä taloudellista etua tavoitteleville ammatinharjoittajille, yhtiöille ja osuuskunnille. Yleishyödylliset osuuskunnat ja osakeyhtiöt voivat kuitenkin olla avustuskelpoisia

Valtionavustus on harkinnanvaraista ja sitä voidaan myöntää enintään 75 prosenttia hankkeen kustannuksista. Avustushakemuksia arvioidaan etenkin palvelun tarpeen sekä laadun kannalta.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 4.12.2020. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Traficomin verkkosivuilta kohdasta Hae yksityisteiden neuvonta- ja opastushankkeiden valtionavustusta .

 

Jaa sosiaalisessa mediassa