Neuvontapalvelut

Tieyhdistyksen toimistosta käsin neuvontapalvelua annetaan vain Suomen Tieyhdistyksen jäsenille. Neuvonta on luonteeltaan asiantuntijaneuvontaa ja yksityistielain tulkintaa.

Yksityiskohtaisempaa ja neuvonta- ja selvitysapua antavat esim. tieisännöitsijät, joiden yhteystiedot löytyvät vieressä olevasta Tieisännöinti -valikon alta. Tieisännöitsijät ovat yrittäjiä, joten ainakin laajemmat selvitykset ja muut toimeksiannot ovat maksullisia.

Asiantuntijaneuvontaa antaa kaikille tiedonhaluisille maailman ainoa yksityisteiden neuvontapuhelin:

YKSITYISTIEASIOIDEN neuvontapuhelin on 0200 345 20

Tuosta numerosta voi jokainen saada vastauksia yksityistieasioihin liittyviin kysymyksiin. Asiantuntija vastaan arkisin klo 9-18 välisenä aikana. Puhelun hinta on 0,92 euroa/min + pvm.

Huomaa, että Tieyhdistyksen jäsenet voivat ottaa yhteyttä suoraan Tieyhdistyksen erityisasiantuntijaan. Hän neuvoo yksityistieasioissa numerosta 040-730 9266 ja sähköpostitse mahdollisuuksien mukaan. Tarkoittaa, että puheluun tai viestiin ei välttämättä kykene heti vastaamaan.

Jaakko Rahja
Yksityistieasioissa 040 730 9266, muutoin 0400 423 871 tai jaakko.rahja(at)tieyhdistys.fi