Yksityisteiden Talvipäivä

Tieyhdistys on jo 1930 luvulta alkaen järjestänyt tien- ja kadunpidon tapahtuman Talvitiepäivät. Se on nykyisin kansainvälinen tapahtuma, jossa osanottajia on ollut parhaimmillaan liki 20 maasta. Kansainvälisen seminaarin, työnäytösten, kone- ja laitenäyttelyn lisäksi ohjelmassa on ollut opiskelijatilaisuus ja tietoiskumainen yksityistietilaisuus. Ammattinäyttelyn kävijämäärä on ollut  noin 5 000.

Vuonna 2016 ensimmäisen kerran Talvitiepäivien yhteydessä järjestettiin Yksityisteiden Talvipäivä. Aiheet suuntautuivat erityisesti talviseen tienpitoon. Osanotto ja kiinnostus ylitivät kaikki ennakko-odotukset ja siksi jatkoa on luvassa. Seuraavan kerran Talvitiepäivät - Winter Road Congress on Lahdessa 7-8.2.2018 ja siinä yhteydessä Yksityisteiden Talvipäivä keskiviikkona 7.2.2018.