Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin stipendi haettavissa

Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumi (PTL) ry:n kevään 2024 stipendi on nyt haettavissa. Stipendi on tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten henkilöiden pohjoismaiseen jatko- ja täydennyskoulutukseen. Stipendin tulee edistää PTL ry:n tarkoitusperiä, erityisesti pohjoismaista yhteistyötä tai pohjoismaisen osaamisen kehittymistä.

Stipendi voidaan myöntää perusopiskelua tukevaan pohjoismaiseen opiskeluun tai harjoitteluun, tieteelliseen tutkimustyöhön, ammatilliseen täydennyskoulutukseen ja näihin liittyviin opintomatkoihin. Stipendillä voidaan tukea myös lopputöitä, jos niissä on mukana pohjoismaista näkökulmaa.

Stipendin suuruus on maksimissaan 6 000 euroa. Stipendi maksetaan kahdessa erässä: 75 % maksetaan toukokuussa 2024 ja loput 25 % maksetaan, kun stipendin saaja on raportoitunut työstään Suomen osaston hallitukselle.

Lisätiedot:

www.nvfnorden.org -> Land -> Finland -> Stipendi

Vapaamuotoiset hakemukset sisältäen stipendin käyttösuunnitelman (tarkoitus, kustannukset ja muut mahdolliset rahoituslähteet) viimeistään 1.5.2024 sähköpostitse anne.ranta-aho@vayla.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa