Julkaisutilaukset

Julkaisut

Yhdistyksen yksityistieoppaat ovat suosittuja julkaisuja. Julkaisujen hinnat sisältävät alv 10%. (Tilaukseen lisätään postituskulut lähetyspainon mukaan.) Sarjasta löytyvät seuraavat teokset:

• Yksityisteiden hallinto 2019 (Hinta: 35 € / Jäsenhinta: 28 €)
  • Yksityistien kunnossapito (Hinta: 38 € / Jäsenhinta: 30 €)
  • Yksityistien parantaminen (Hinta: 48 € / Jäsenhinta: 40 €)

TILAA JULKAISUJA

Uutiskirjeet

Tieyhdistyksellä on seuraavat uutiskirjeet, jotka ovat kaikkien tilattavissa:

• Tieyhdistyksen uutiskirje (tulee automaattisesti Tieyhdistyksen jäsenille)
  • Yksityistieuutiskirje (tulee automaattisesti Tieyhdistyksen tiekuntajäsenten yhteyshenkilöille)
  • Väylät ja Liikenne tapahtuman uutiskirje
  • Tiepäivät (ent. Talvitiepäivät) tapahtuman uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE

Lehdet

• Yksityistie Uutiset-lehti lähetetään kaikille henkilöjäsenille ja yhteisöjäsenien yhteyshenkilöille. Lehti on ilmainen ja se julkaistaan kerran vuodessa. TILAA YKSITYISTIEUUTISET TÄSTÄ.
  • Tie & Liikenne -lehti  on yhdistyksen  jäsenlehti. Se on myös tilattavissa erikseen. Vuosikerta kestotilauksena maksaa 72 €, vuositilauksena 85 € ja ulkomaille toimitettuna 95 € (sis. alv 10 %). Lehti  julkaistaan 5 kertaa vuodessa.  TILAA TIE JA LIIKENNE -LEHTI.

Videoluennot

Voit tutustua videoluentojen sisältöihin ja ostaa videoluennon tämän linkin kautta.

Videoluentoja on tarjolla keskeisistä teemoista:mm.  tieoikeus, kokouskäytännöt ja yksiköinti.

Videoluentojen  tilaus- ja toimitusehdot löydät tästä.

LIVE Verkkoluennot

LIVE verkkoluennot löytyvät osoitteesta https://www.tieyhdistys.fi/tapahtumat

Verkkoluentojen tilaus ja toimitusehdot löydät tästä.
Listaus tarjolla olevista tapahtumista ja verkkoluennoista löytyy sivujen Tapahtumat-osiosta.
Miten liityn verkkoluennolle -ohje.