Julkaisutilaukset

Julkaisut

Huom. Toimistomme on suljettu koko heinäkuun. Teettehän julkaisutilaukset viimeistään 29.6.2021, jolloin tilauksenne ehditään käsittelemään ennen kesätaukoa. Heinäkuussa jätetyt tilaukset käsitellään elokuussa.

Yhdistyksen yksityistieoppaat ovat suosittuja julkaisuja. Julkaisujen hinnat sisältävät alv 10%. (Tilaukseen lisätään postituskulut lähetyspainon mukaan.) Sarjasta löytyvät seuraavat teokset:

• Yksityisteiden hallinto 2019 (Hinta: 35 € / Jäsenhinta: 28 €)
  • Yksityistien kunnossapito (Hinta: 38 € / Jäsenhinta: 30 €)
  • Yksityistien parantaminen (Hinta: 48 € / Jäsenhinta: 40 €)

TILAA JULKAISUJA

Uutiskirjeet

Tieyhdistyksellä on seuraavat uutiskirjeet, jotka ovat kaikkien tilattavissa:

• Tieyhdistyksen uutiskirje (tulee automaattisesti Tieyhdistyksen jäsenille)
  • Yksityistieuutiskirje (tulee automaattisesti Tieyhdistyksen tiekuntajäsenten yhteyshenkilöille)
  • Väylät ja Liikenne tapahtuman uutiskirje
  • Talvitiepäivät tapahtuman uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE

Lehdet

• Yksityistie Uutiset-lehti lähetetään kaikille henkilöjäsenille ja yhteisöjäsenien yhteyshenkilöille. Lehti on ilmainen ja se julkaistaan kerran vuodessa. TILAA YKSITYISTIEUUTISET TÄSTÄ.
  • Tie & Liikenne -lehti  on yhdistyksen  jäsenlehti. Se on myös tilattavissa erikseen. Vuosikerta kestotilauksena maksaa 72 €, vuositilauksena 85 € ja ulkomaille toimitettuna 95 € (sis. alv 10 %). Lehti  julkaistaan 5 kertaa vuodessa.  TILAA TIE JA LIIKENNE -LEHTI.

Verkkoluennot

Verkkoluentojen tilaus ja toimitusehdot löydät tästä.
Listaus tarjolla olevista tapahtumista ja verkkoluennoista löytyy sivujen Tapahtumat-osiosta.
Miten liityn verkkoluennolle -ohje.