Tilaukset

Julkaisut

Yhdistyksen yksityistieoppaat ovat suosittuja julkaisuja. Julkaisujen hinnat sisältävät alv 10%. (Tilaukseen lisätään postituskulut lähetyspainon mukaan.) Sarjasta löytyvät seuraavat teokset:

• Yksityisteiden hallinto 2019 (Hinta: 35 € / Jäsenhinta: 28 €)
  • Yksityistien kunnossapito (Hinta: 38 € / Jäsenhinta: 30 €)
  • Yksityistien parantaminen (Hinta: 48 € / Jäsenhinta: 40 €)

TILAA JULKAISUJA

Uutiskirjeet

Tieyhdistyksellä on seuraavat uutiskirjeet, jotka ovat kaikken tilattavissa:

• Tieyhdistyksen uutiskirje (tulee automaattiseti Tieyhdistyksen jäsenille)
  • Yksityistieuutiskirje (Tulee automaattisesti Tieyhdistyksen tiekuntajäsenten yhteyshenkilöille)
  • Väylät ja Liikenne tapahtuman uutiskirje
  • Talvitiepäivät tapahtuman uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE

Lehdet

• Yksityistie Uutiset-lehti tulee kaikille henkilöjäsenille ja yhteisöjäsenien yhteyshenkilöille. Lehti on ilmainen ja se julkaistaan kerran vuodessa. TILAA YKSITYISTIEUUTISET TÄSTÄ.
  • Tie & Liikenne -lehti  on yhdistyksen  jäsenlehti. Se on myös tilattavissa erikseen. Vuosikerta kestotilauksena maksaa 72 €, vuositilauksena 85 € ja ulkomaille toimitettuna 95 € (sis. alv 10 %). Lehti  julkaistaan 5 kertaa vuodessa.  TILAA TIE JA LIIKENNE -LEHTI.

Verkkoluennot

Verkkoluentojen tilaus ja toimitusehdot löydät tästä.
Listaus tarjolla olevista tapahtumista ja verkkoluennoista löytyy sivujen Tapahtumat-osiosta.