Tieala ja vihreä infra kohtaavat yhteisessä suurnäyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa

Talvitiepäivät ja Viherpäivät ja -tekniikka järjestetään saman katon alla 14.-15.2.2024 Jyväskylän Paviljongissa. Paikalle odotetaan yli 5 000 kävijää. Suurnäyttely on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Näyttelyssä on mukana yhteensä 141 näytteilleasettajaa, jotka esittelevät kattavasti vihreän infran ja tiealan uusimpia tuotteita, palveluita ja kalustoa. Suurnäyttely yhdistää vihreän infran ja tiealan yritykset, ammattilaiset, hankintapäätösten tekijät, tutkijat ja opiskelijat. Näyttely on avoin myös muille alasta kiinnostuneille. 

Ajankohtaisia puheenvuoroja ViherAreenalla 

Vihreä infra ja tieala kohtaavat myös yhteisissä paneelikeskusteluissa näyttelyn ViherAreenalla. Keskiviikon keskustelussa pureudutaan talviajan haasteisiin ja mahdollisuuksiin suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon näkökulmista. Torstain paneelikeskustelu keskittyy teiden varsien kasvillisuuteen. ViherAreenan keynote Marianne Miettinen (Suomen Palloliitto) keskittyy puheenvuorossaan yksilöitä ja tiimejä valmentavan johtamisen filosofiaan konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja hyödyntäen. Lisäksi ViherAreenalla kuullaan puheenvuoroja mm. valaistuksesta, hulevesistä ja kiertotalousratkaisuista. 

Työnäytöksissä talvikunnossapitokoneet ottavat mittaa toisistaan 

Työnäytöksissä esitellään teiden ja katujen kunnossapitokoneita, -välineitä ja menetelmiä. Työsuoritukset arvostellaan ja parhaat palkitaan. Tänä vuonna myös yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan. Työnäytöksiin on kaikille vapaa pääsy ja ne pidetään Lutakonaukiolla ke 14.2. klo 14 ja to 15.2. klo 12.30. 

Näyttelystä uutta suuntaa uralle 

Tulevan kesän rekrytoinnit ovat parhaillaan käynnissä ja näyttely tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua rekrytointeja tekeviin yrityksiin. Tapahtumassa on jaossa rekry-tarroja, joista on helppo tunnistaa potentiaalinen työnantaja tai -hakija.  

Suurnäyttelyn aukioloajat

14.2.2024 klo 9.00–17.00 

15.2.2024 klo 9.00–15.30 

ViherAreenan ohjelma ja puhujat 

Lisätiedot ja rekisteröityminen

Talvitiepäivät 
Rekisteröidy näyttelyyn 

Jaa sosiaalisessa mediassa