Tervetuloa jäseneksi Tieyhdistykseen!

Tieyhdistyksen jäsenenä olet mukana vaikuttamassa alaan ja saat seuraavia etuja:

• Tie & Liikenne -jäsenlehti
  • Yksityistieuutiset
  • Jäsenalennus yhdistyksen julkaisuista
  • Jäsenhinta yhdistyksen tapahtumissa
  • Maksuton yksityistieasioiden neuvonta (puhelimitse tai sähköpostitse), isommat selvitystyöt laskutetaan
  • Tiekunnille lisäksi jäsenalennus If Vahinkovakuutusyhtiön tiekuntavakuutuksista

​Jäsenmaksut vuonna 2020

• Eläkeläisjäsenmaksu 20 euroa
  • Henkilöjäsenmaksu 45 euroa
  • Yksityistiekuntien jäsenmaksu 75 euroa
  • Opiskelijoilta ei peritä jäsenmaksua liittymisvuonna eikä kahtena seuraavana vuonna.
  • Yhteisöjäsenmaksut vaihtelevat riippuen yhteisön koosta, liikevaihdosta ja intressistä tiealaan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Liity henkilöjäseneksi tästä.

Tiekunta, liity jäseneksi tästä

Yritykset, yhteisöt ja organisaatiot

• Tiedustele jäsenyyttä täyttämällä alla oleva lomake.Lomakkeen toimittamisen jälkeen toimitamme teille esityksen organisaationne jäsenyydestä sähköpostitse. Tule mukaan vaikuttamaan!

Yhteystietojen näyttämiseen luvan antaneiden yhteisöjäsenten luettelo löytyy täältä.