Tervetuloa jäseneksi Tieyhdistykseen!

• Eläkeläisjäsenmaksu 20 euroa
  • Henkilöjäsenmaksu 45 euroa
  • Yksityistiekuntien jäsenmaksu 75 euroa
  • Opiskelijoilta ei peritä jäsenmaksua liittymisvuonna eikä kahtena seuraavana vuonna.
  • Yhteisöjäsenmaksut vaihtelevat riippuen yhteisön koosta, liikevaihdosta ja intressistä tiealaan. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Henkilöjäsenen jäsenedut:

Liity henkilöjäseneksi tästä.

• Tie & Liikenne -jäsenlehti
  • Yksityistieuutiset
  • Jäsenalennus yhdistyksen julkaisuista
  • Jäsenhinta yhdistyksen tapahtumissa

Yhteisöjäsenen (ml. tiekunnat) jäsenedut:

Tiekunta, liity jäseneksi tästä

• Tie & Liikenne -jäsenlehti
  • Yksityistieuutiset
  • Jäsenalennus yhdistyksen julkaisuista
  • Jäsenhinta yhdistyksen tapahtumissa
  • Maksuton yksityistieasioiden neuvonta (puhelimitse tai sähköpostitse), isommat selvitystyöt laskutetaan
  • Jäsenalennus If Vahinkovakuutusyhtiön tiekuntavakuutuksista

Tieisännöitsijöiden kannattaa olla yhdistyksen jäsen. Tieisännöitsijöille järjestetään mm. neuvottelu- ja koulutuspäiviä. Yhdistys myös ylläpitää tieisännöitsijöiden tietoja kotisivullaan. Tieisännöitsijä on mukana luomassa yksityistieasioiden huomista.

Muut yhteisöt ja organisaatiot kuin tiekunnat

Tiedustele jäsenyyttä täyttämällä alla oleva lomake.

Lomakkeen toimittamisen jälkeen toimitamme teille esityksen organisaationne jäsenyydestä sähköpostitse. Tule mukaan vaikuttamaan!
Yhteystietojen näyttämiseen luvan antaneiden yhteisöjäsenten luettelo löytyy täältä.