Infra-alan monet osaajat kilpailutyö 15.5.2019

A-Deli joukkueen kunniamaininnalla palkittu työ löytyy tästä.

Alla tuomariston arvostelu kunniamaininnan saaneesta työstä

  • Sepänaukiolle on esitetty todella hyvä idea sen jatkokehittämiseksi, joka yhdistää nykyisen suositun skeittailun ja sitä vahvistavan miellyttävän oleskelun, ja joka vahvistaa samalla kapeaa Kehä Vihreän viheryhteyttä. Lisäistutukset sekä vihreät elementit sopivat mainiosti Kehä Vihreän ilmeeseen.
  • Skeittailumahdollisuuksia on esitetty lisättävän. Töhrimisestä on tehty sallittu toiminto, eli alueelle on esitetty graffitiseiniä. Työssä on esitetty myös yhteisöllisen taiteen käyttöä.
  • Työssä on esitetty havupuupuiston kehittämiseksi hyviä ratkaisuja istutusten ja valaistuksen keinoin. Lisäksi onnistunut idea on havupuupuiston yhdistäminen reitillä Sepänaukiolle. Ratkaisu tarjoaa todella hyviä ideoita alueen kunnostussuunnitteluun, joka on käynnistymässä.

 

Tuomariston muodostivat Jyväskylän kaupungin edustajat: maisema-arkkitehti Mervi Vallinkoski, rakennuttajainsinööri Tapio Koikkalainen, kaupunkisuunnittelu- ja maankäyttöjohtaja Leena Rossi, katupäällikkö Tuula Smolander, palvelujohtaja (kulttuuri ja liikunta) Ari Karimäki (Harju), talous- ja hallintopäällikkö Mari Pitkänen (Lutakko).